Klimpark snowworld

Je kunt natuurlijk naar de bergen of een indoor klimhal gaan, maar heb je ook al eens aan een klimpark gedacht? Klimparken zijn enorm populair en perféct voor een sportief dagje uit. Op grote hoogte klimmen over ladders en touwen, en slingeren als een ware Jane of Tarzan. Als je op zoek bent naar avontuur, ontspanning én een uitdaging, ben je in een klimpark op de juiste plek.

Klimmen in het grootste klimpark van Europa
Wist je dat je het grootste klimpark van Europa gewoon in Nederland kunt vinden? Om precies te zijn in Landgraaf, in Zuid-Limburg. Het parcours van het SnowWorld Klimpark bestaat uit 34 Noorse boomstammen die met touwen, palen, balken en bruggen met elkaar verbonden zijn, op een hoogte van 8 tot 12 meter boven de grond. Het park biedt diverse routes, voor jong en oud, een Adventure Trail en bijna 1000 meter aan ziplines, waarmee je snelheden van wel 50 kilometer per uur kunt bereiken. En de ideale afsluiting van een dagje klimmen: een ritje in de Alpine Coaster!

Belangrijk om te weten
Ga je naar een klimpark, kijk dan altijd vooraf op de website of er speciale materialen worden aangeraden. Draag in ieder geval comfortabele (sport-)kleding waarin je vrij kunt bewegen. Ook belangrijk: stevige, dichte schoenen. Laat het plezier maar beginnen!