Hét alternatief voor wegwerpbekers

Voor veel mensen onmisbaar als ze in de ochtend naar hun werk of school gaan: een koffie of thee to go. Ontzettend lekker natuurlijk, maar al die wegwerpbekers zorgen wel voor veel afval. Wist je dat er dagelijks honderdduizenden koppen koffie en thee to go worden gedronken? Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel afval dit met zich meebrengt. Door onderweg je eigen thermobeker mee te nemen, zorg jij in ieder geval voor minder afval. Daarnaast krijg je op veel plekken korting op je koffie of thee als je je eigen beker meebrengt. Onderweg genieten van je koffie- of theemoment en tegelijk iets goed doen voor het milieu, dat is pas een win-win situatie!

SIGG Miracle Mug

SIGG

Het Zwitserse merk SIGG ken je waarschijnlijk wel van hun iconische drinkflessen. Naast een uitgebreide collectie drinkflessen, waaronder verschillende thermosflessen, hebben ze ook een aantal handige thermosbekers in de collectie.

SIGG Nova Mug electric blue

SIGG Nova Mug

Op weg naar je werk, in de auto of tijdens een wandeling, met de mooi vormgegeven, glazen Nova thermobeker van SIGG heb je je koffie of thee altijd bij de hand. Gemaakt van borosilicaat glas houdt deze dubbelwandige thermosbeker, met een inhoud van 0,37 liter, je warme drank heerlijk warm. Met de handig Flip-Top wordt drinken een fluitje van een cent. De Nova Mug van SIGG past in alle gangbare drinkbekerhouders in de auto.

SIGG Miracle Mug

De Miracle Mug is gemaakt van roestvrij staal en dubbelwandig. Hierdoor blijft je drinken urenlang aangenaam warm of heerlijk koud. Deze beker, met een inhoud van 0,5 of 0,3 liter, is voorzien van een handige drukknop: druk de knop in om te drinken, laat ‘m los om de mok 100% lekvrij te sluiten. Duurzaam en vrij van schadelijke stoffen is deze mok perfect voor onderweg.

SIGG Miracle Mugg

Let op

Wil je nog beter bezig zijn voor het milieu? Spoel je beker dan tussendoor om met koud water in plaats van deze elke keer onder een stromende, warme kraan af te wassen.

Kijk voor meer informatie over sigg op: sigg.nl

Terug Naar Boven